Omgaan met agressie en geweld

Bij het omgaan met agressie en geweld is het belangrijk dat de onderdelen van de training zo goed mogelijk aansluiten bij de beroepspraktijk van uw medewerkers. Wij inventariseren vooraf samen met u de specifieke werkzaamheden en/of leerbehoeften. Voor een praktische training is het essentieel dat relevante en realistische scenario’s centraal staan.

Tijdens de training worden theorie onderwerpen kort behandeld, zoals: hoe herken ik agressie? Wat zijn mogelijke reacties? Scenario’s die worden geoefend worden, kunnen gaan over het individueel optreden van een beveiliger. Hierbij kan sprake zijn van het oefenen met non fysieke weerbaarheid, stoten en trappen, losmaken uit hand- en shirt grepen.

Daarnaast kan worden geoefend met het individueel controleren en het optreden in teamverband, zoals controletechnieken 1 op 1, ‘third-party’-protection en drie effectieve controletechnieken voor het uitzetten en/of aanhouden van een persoon. Wanneer er voldoende deelnemers zijn en er klaar voor zijn gaan we een persoon/agressor uit een groep halen, zowel meewerkend als niet-meewerkend en het optreden bij een mogelijke groepsescalatie.

Voordelen van onze training agressie en geweld:

  • Ruime ervaring met het trainen van beveiligingsmedewerkers, KMAR, politie en ordepersoneel
  • Zeer ervaren trainers met praktijkervaring
  • Training en scenario’s afgestemd op uw beroepspraktijk
  • Aantal dagdelen in overleg met u
  • Altijd op een locatie bij u in de buurt
Onze dienstverlening op een rij
Wilt u meer over ons weten?

Download onze bedrijfspresentatie en ontdek wat Kwaliteit in beveiliging.nl voor ú kan betekenen.

Open chat
1
Goedendag, kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Stuur ons nu meteen een WhatsApp.