Een gecertificeerd managementsysteem

Een effectief managementsysteem op maat kan het verschil maken. U wilt uw managementsysteem laten certificeren volgens een branche keurmerk (VPB Keurmerk of het Kwaliteitslabel van de VBe NL) en de internationale ISO norm voor Kwaliteit (9001), Arbo (45001) en/of Milieu (14001).

Ons aanbod in certificeringen

Keurmerk beveiliging of kwaliteitslabel Beveiliging evenementen horeca

In de praktijk zien wij dat particuliere beveiligingsbedrijven in het MKB dagelijks inspelen op steeds complexere risico’s en toenemende eisen van stakeholders. Het belang van aantoonbaar kwaliteitsmanagement neemt alsmaar toe. Een effectief managementsysteem op maat kan het verschil maken.

read more
ISO 9001 certificering

Het belang van aantoonbaar kwaliteitsmanagement neemt alsmaar toe. Een effectief managementsysteem op maat kan het verschil maken. U wilt een managementsysteem opzetten of uitbreiden met certificering volgens de internationale norm voor kwaliteitsmanagement, ISO 9001.

read more
Interne audits

Uw organisatie heeft een managementsysteem ingevoerd en als onderdeel van het meten van de prestaties vormen interne audits een belangrijk onderdeel. Deze interne audits dienen onafhankelijk te worden uitgevoerd en zijn vooral gericht op mogelijke verbeteringen.

read more
Wilt u meer over ons weten?

Download onze bedrijfspresentatie en ontdek wat Kwaliteit in beveiliging.nl voor ú kan betekenen.

Met het keurmerk Beveiliging kregen wij veel extra beveiligingsopdrachten en inmiddels zijn we doorgegroeid naar een ISO 9001 managementsysteem. De adviseur komt regelmatig langs en denkt actief mee over verbeteringen. Daardoor zien wij niets over het hoofd en zijn wij altijd uitstekend voorbereid op externe audits.

Europe Top Security
Open chat
1
Goedendag, kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Stuur ons nu meteen een WhatsApp.